موادلازم:
شکر:دوفنجان
آب گرم:سه فنجان
آب سرد:يک دوم فنجان
ذرت له شده(پودر شده):يک چهارم فنجان
گردوي تکه تکه شده:يک فنجان
کره:يک چهارم فنجان
طرز تهيه:
شکر را به آرامي روي گازحرارت دهيد تاطلايي رنگ شود،درعين حال آن را دائمابه هم بزنيد.آن راازروي اجاق برداريد.سپس قهوه رادرآب جوش حل کنيد وبعدآن رابه شکراضافه کنيد.دوباره مخلوط قهوه وشکرراروي گاز حرارت دهيد تاشکرش کاملاحل شود.آب سردوذرت راباهم مخلوط کرده وسپس آن رابه مخلوط قهوه وشکراضافه کنيد.سپس آن را2دقيقه ديگرحرارت دهيد وبه هم بزنيدکره وتکه هاي گردورابه آن اضافه کنيد،آن رادرظرف بريزيدوداخل فريزرقراردهيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27/خ