مواد لازم براي شش نفر:
شکر:ربع فنجان
نشاسته ذرت:1قاشق غذاخوري
نمک : ربع قاشق چايخوري
شير: يک فنجان
کره بادام زميني: ربع فنجان
زرده تخم مرغ: 1عدد
وانيل: نصف قاشق چايخوري
خامه: يک فنجان
خرده شکلات: به ميزان دلخواه
طرز تهيه:
شکر، نشاسته، ذرت و نمک را در قابلمه ريخته وسپس شير وکره بادام زميني را به آن اضافه کنيد.قابلمه را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا کره بادام زميني ذوب شده و مخلوط يکنواخت وغليظ شود وپس از 2دقيقه به هم زدن قابلمه را از روي حرارت برداريد.به آرامي مخلوط بالا را به زرده تخم مرغ افزوده وسپس آن را مجدداً درون قابلمه ريخته و روي حرارت بگذاريد تا بجوشد.سپس وانيل را به آن افزوده و مخلوط را در يک کاسه ريخته ودر آن را با سلفون بپوشانيد وکناري قرار دهيد تا کاملاً خنک شود.در کاسه ديگري خامه را خوب بزنيد تا سفت شود سپس آن را به مخلوط بالا اضافه کنيد سپس در صورت تمايل تکه هاي شکلات را به آن بيفزاييد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27/خ