مواد لازم:
شير:750ميلي ليتر يا 3پيمانه
خامه:250گرم
ميپل سيروپ:80ميلي ليتر با يک سوم پيمانه
دارچين: يک چهارم قاشق چايخوري
ساقه دارچين: 2عدد
برنج سفيد نيم کوب: 75گرم
جوز هندي: کمي
خرماي خرد شده: 50گرم
گردوي تست وخرد شده: 50گرم
طرز تهيه:
شير،خامه وميپل سيروپ را باهم مخلوط کنيد و روي حرارت قرار دهيد دارچين،ساقه دارچين و مقداري جوزهندي را به آن بيفزاييد و بگذاريد تا مايه بجوشد آنگاه برنج را که قبلا شسته وخيس کرده ايد به مايه شير اضافه کنيد و به مدت تقريبي 40دقيقه روي حرارت ملايم بپزيد تا برنج کاملا نرم شود و مايه غليظ گردد.بعد در ظرف مورد نظر ريخته و روي آنرا با مقداري گردو خرد شده وتست شده و کمي خرماي خرد شده تزئين کنيد ودر صورت تمايل مقداري ميپل سيروپ روي آن بريزيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س