زمان تهيه: 46دقيقه
موادلازم براي 8نفر:
آرد سفيد :سه چهارم فنجان
ادويه: يک ونيم قاشق چايخوري
بکينگ پودر:يک چهارم قاشق چايخوري
نمک :يک چهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ:3عدد
شکر:1فنجان
پوره کدو حلوايي: سه چهارم فنجان
خامه: نصف فنجان
پنير: خامه اي 112گرم
پودر شکر: نصف فنجان
خامه شکلاتي: به مقدار لازم
طرز تهيه:
فر را از قبل با درجه حرارت 175 درجه سانتيگراد گرم کنيد قالب کيک را چرب کرده و کاغذ روغني پهن کنيد.آرد،پوره کدو حلوايي،بکينگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنيد در کاسه ديگري تخم مرغ و شکر را به مدت5دقيقه با همزن بزنيد.سپس مخلوط کدو حلوايي را به آن افزوده و آرد را به آن اضافه کنيد.سپس آنرا به مدت 16الي18 دقيقه درون فر قرار دهيد وبگذاريد خنک شود.در يک کاسه خامه،پنير خامه اي و پودر شکر را با هم مخلوط کنيد.کيک را به صورت افقي از وسط نصف کنيد و مخلوط خامه را وسط آن بماليد.سپس آن را با خامه شکلاتي بپوشانيد و بگذاريد تا خنک شود.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س