مواد لازم:
پودر کاستر(آناناس):4قاشق غذا خوري
شير:8پيمانه
شکر:7قاشق غذاخوري در صورت کم مزه بودن بيشتر مي زنيم
زعفران آب گرفته:1/2قاشق غذا خوري
شکلات تخته اي:براي تزئين
طرز تهيه:
پودر کاستر را همراه شکر و شيرخوب مخلوط کنيد وروي حرارت قرار دهيد.آنقدر هم مي زنيم تا خوب سفت شود و زعفران را به آن اضافه مي کنيم بايد مواظب باشيم که ته نگيرد زيرا سريعا مي سوزد.حرارت را کم مي کنيم به طور مداوم هم مي زنيم.وقتي خوب سفت شد در يک ظرف براي نمونه 1قاشق ريخته و در يخچال قرار مي دهيم.اگر بعد از5دقيقه از ظرف جدا شد آماده است.اگر مواد را در ظرف ريختيم وشل بود به طوري که خود را نگرفت مي توانيم دوباره آن را بجوشانيم و در ظرف بريزيم وبا شکلات تخته اي آب شده همراه با روغن،روي ظرفهاي کاستر بدهيم.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س