مواد لازم:
باد رنگ:1پيمانه
پرتقال پوست کنده(پوست نازک را هم مي گيريم):1پيمانه
نارنگي پوست کنده(پوست نازک را هم مي گيريم):1پيمانه
کيوي:1پيمانه
سيب قرمز پوست کنده:1پيمانه
خلال پسته و بادام هر کدام:1/2پيمانه
بادام کوهي:1/4پيمانه
خامه فرم گرفته(خامه200گرم-شکر100گرم):250گرم
عرق بهار نارنج،بيد مشک:2قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
بادرنگ،پرتقال و نارنگي را کاملاپوست کنده و دانه دانه کرده و هر قارچ را از نيمه تقسيم مي کنيم و در کاسه اي ريخته،کيوي ها را مربع مربع خرد مي کنيم.کيوي ها بايد کمي سفت باشد.سيب ها راقاچ کرده و تميز مي شوييم و با پوست به صورت مربع مربع قاچ کرده و داخل مواد مي کنيم.همه مواد راکه ريختيم،خامه فرم گرفته و خلال هاي بادام،پسته و بادام کوهي را مخلوط کرده و با اضافه کردن به بقيه مواد در يخچال قرار مي دهيم بعد از1ساعت مي توانيم استفاده کنيم.هنگام استفاده2قاشق غذاخوري عرق بهار نارنج روي آن مي دهيم.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27/خ