جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک پسته
-(0 Body) 
کيک پسته
Visitor 309
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

پسته خردشده: 280 گرم
کره: 185 گرم
پوست پرتقال رنده شده: 1 قاشق سوپخوري
تخم مرغ: 3 عدد
دوغ بدن گاز و نمک: 60 ميلي ليتر
آرد: 340 گرم
بکينگ پودر: 2 قاشق چايخوري
مواد لازم براي شربت عسلي پرتقالي
شکر: 220 گرم
آب: 250 ميلي ليتر
عسل: 1 قاشق سوپخوري
چوب دارچين: 1 عدد
دانه هل: 1 قاشق چايخوري
پوست پرتقال: سه تکه خلال شده

طرز تهيه:

فر را با حرارت 180 درجه سانتي گراد گرم کنيد قالب چهارگوش 23 سانتي متري را چرب کرده کنار بگذاريد بهتر است کف و ديواره قالب را با کاغذ روغني بپوشانيد پسته خرد شده را کف قالب پهن کنيد. کره را به همراه پوست پرتقال و شکر با همزن برقي بزنيد تا به صورت کرم درآيد تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنيد سپس دوغ را با يک سوم پيمانه شيره آماده شده و خنک شده مخلوط کنيد و بعد به همراه آرد مخلوط کرده بکينگ پودر را اضافه کرده سپس همه را به مواد قبلي مي افزائيم بعد مواد آماده شده را روي پسته ها پهن کرده و در فر به مدت 40 دقيقه قرار دهيد بعد از پخت بگذاريد 5 دقيقه بماند تا کمي خنک شود سپس روي پنجره سيمي برگردانيد و شربت آماده شده را روي کيک برس کنيد سپس به ابعاد دلخواه برش زده بقيه شربت را روي کيکها بدهيد.

طرز تهيه شربت:

تمام مواد شربت را با هم مخلوط کنيد سپس روي حرارت قرار دهيد بعد از جوشيدن از روي حرارت برداشته، اکنون شربت ما آماده است.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image