مواد لازم:
شير/ 2 پيمانه
شکر/ 1 پيمانه
گردو/ 1 الي 1/5 پيمانه
وانيل/ قدري
طرز تهيه:
ابتدا شير را روي حرارت بگذاريد مواظب باشيد سر نرود وقتي به جوش آمد حرارت را کم کنيد. در اين مرحله شير بايستي آنقدر بجوشد تا نزديک يک سوم آن باقي بماند سپس وانيل و شکر را اضافه کنيد تا زماني که شکر حل شود سعي کنيد از شير غافل نشويد و مدام به هم بزنيد. در مرحله بعد گردو را اضافه کنيد. تا زماني هم زدن را ادامه دهيد که حباب هايي در آن ايجاد شود. کف سيني را از قبل چرب کرده و مايه را در کف سيني به صورت يکنواخت پهن کنيد و در يخچال گذاشته تا سفت شود و با پشت قاشق آنرا تکه تکه کنيد. و يا مانند سوهان عسلي با قاشق برداريد و در سيني با فاصله بريزيد و بايستي سرعت عمل داشته باشيد چون مايه ممکن است در اين فاصله سفت شود.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س