جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
باز انديشي درباره رسانه ، دين و فرهنگ
-(5 Body) 
باز انديشي درباره رسانه ، دين و فرهنگ
Visitor 682
Category: دنياي فن آوري

نويسندگان :

استوارت ام. هوور، نات لاندباى

مترجم :

مسعود آريايى نيا

ناشر :

مركز تحقيقات، مطالعات و سنجش برنامه اى صدا و سيما-سروش – تهران
چاپ 1381 شمسى
نوع جلد : شوميز
قطع : وزيري
تعداد صفحه 382
زبان : فارسي
وزن : 555 گرم
کتاب باز انديشي درباره رسانه، دين، و فرهنگ با هدف ايجاد پيوند ميان نظريه هاي دين، رسانه، فرهنگ، و تشکيل شبکه اي به هم پيوسته از نظريات مذکور در درون جامعه نوشته شده است.
به گزارش سرويس دين و انديشه ايسکانيوز،علت نياز به نگارش چنين کتابي وقتي روشن تر مي شود که توجه داشته باشيم تا کنون جامعه شناسان دين از منظر نوسازي جامعه بر موضوع دين تاکيد ورزيده اند، و از بزرگ کردن نقش منحصر به فرد رسانه هاي در مدرنيته و پسامدرنيته پرهيز داشته، و هيچ نظريه عمومي در مورد تحول فرهنگ و دين از طريق رسانه ها مطرح نکرده اند.
کتاب مذکور که توسط « استوارت ام. هوور» و « نات لاندباي» نوشته شده است، شامل مجموعه مقالاتي است که بخشي از آن ها براي نخستين بار در سال 1993 در همايش « رسانه، دين، و فرهنگ» در دانشگاه اپسالاي سوئيس ارائه شد.
ساير مقالات متعلق به همايش بعدي در کره، استراليا، و بولدر کلرادو مي باشد.
مقالات اين کتاب بيانگر توانايي يک رويکرد پيچيده، براي مطالعات دين، فرهنگ، و رسانه و نيز نشان دهنده ضرورت، و ارزش آن است.
اين مقالات فصل مشترک جامعه شناسي دين، مطالعات فرهنگي، تحقيقات رسانه اي، دين پژوهي و بررسي هاي صورت گرفته درباره مناسک ديني هستند.

درباره نويسندگان:

ابي سي. الکساندر، مدرس مدرسه علوم اجتماعي دانشگاه تگزاس در شهر دالاس است. او نويسنده کتاب هاي زير است : تامل دوباره در تلويزيون ديني : آيين در جستجوي اجتماعي انساني و بازنگري و تجديد نظر در انديشه ويکتور ترنر: آيين به مثابه تحول اجتماعي.
کريس آرتور، مدرس ارشد در رشته دين پژوهي در دانشگاه ويلز لامپيتر است. دو عنوان از کتاب هاي او عبارتند از: در سرسراي آيينه ها و سوختن و ساختن. او ويراستار کتاب دين و رسانه ها مطالعه اي مقدماتي است.
کلر هوئر تزباداراکو دانشيار رشته ارتباطات در دانشگاه مارکت شهر ميلواکي ايالت و يسکانسين است. حوزه مطالعاتي او ، دين و سياست، افکار عمومي و مطالعات مربوط به رهبري است.
گابريل بار ـ هايم، دانشيار رشته جامعه شناسي در بخش علوم رفتاري در کالج مديريت تل آويو است. حوزه مطالعاتي او نظريه اجتماعي، جامعه شناسي فرهنگ و انسان شناسِي ديني است.
کليفورد جي. کريستيانز،دانشيار رشته ارتباطات و مدير مؤسسه مطالعاتي ارتباطات در دانشگاه ايلي نويز است. وي آثار زيادي در زمينه فلسفه ارتباطات جمعي و اخلاق رسانه اي دارد.
لين اسکافيلد کلارک، دانشجوي دکترا در مدرسه روزنامه نگاري و ارتباطات جمعي دانشگاه کلرادو است. تحقيقات فعلي او بر شکل گيري هويت ، رسانه ها و دين در ميان نوجوانان و نسل ناشناخته متمرکز است.
گرگور گوثالس، استاد بازنشسته مدرسه طراحي ردآيلند است. علايق علمي و تحقيقاتي او ، تاريخ هنر و فلسفه دين است. او نويسنده کتاب آيين تلويزيون : عبادت در محراب ويدئو و گوساله طلايي الکترونيکي : تصورات و تکوين معنا است. او هم اکنون صاحب استوديويي در سونوماي کاليفرنيا و کارگردان هنري برنامه ترجمه چند رسانه اي جامعه مسيحي امريکاست.
پيترجي.هورسفيلد، رئيس بخش الهيات کليساي متحد و مدرس الهيات عملي دردانشکده الهيات در ملبورن استراليا است. برخي از آثار وي عبارتند از: تلويزيون ديني : تجربه امريکايي رام کردن تلويزيون : راهنماي والدين در خصوص کودک و تلويزيون.
استوارت.ام هوور، استاد تحقيقات رسانه اي و استاد دين پژوهي دانشگاه کلرادو در بولدراست. او آثارزيادي درباره رسانه ، دين و فرهنگ ارائه کرده است. او نويسنده کتاب دين رسانه هاي گروهي : منابع اجتماعي کليساي الکترونيکي و کمک ويراستار کتاب تلويزيون ديني : مناقشات و نتايج است.
آلف ليندر من: دستيار تحقيقاتي در دانشگاه اپسالاست و تحقيقاتي چند در زمينه تلويزيون ديني در آمريکا و سوئد و نيز ساخت معنا و دريافت برنامه رسانه ها به انجام رسانده و اينک سرگرم انجام دادن طرح هاي تحقيقاتي درباره نشانه هاي فرهنگي در روزنامه ها، دين در انجام دادن طرح هاي تحقيقاتي درباره نشانه هاي فرهنگي در روزنامه ها، دين در تلويزيون و معناسازي در نزد مخاطبان تلويزيون است.
نات لاند باي در گروه ارتباطات و رسانه هاي دانشگاه اسلوي نروژ دانشيار است. علاوه بر کتابي که اخيرا در زمينه رسانه ها ، معنا و آيين هاي اجتماعي نوشته، درباره موضوع ارتباطات و اجتماع با تاکيد بر مطالعه موردي راجع به آفريقاي جنوبي، به پژوهش و انتشار مطالبي پرداخته است.
جسوس مارتين باربرو استاد سابق بخش علوم ارتباطات در دانشگاه دل وال کلمبيا و رئيس سابق انجمن تحقيقات ارتباطات امريکاي لاتين است. کتاب هاي قبلي او شامل ارتباطات ، فرهنگ و سلطه و ارتباطات: قدرت و گفتمان است.
گراهام مورداک مفسر جامعه شناسي فرهنگ در دانشگاه لوف بوروف است. او آثار بسياري درباره فرهنگ و اقتصاد سياسي، فرهنگ و ارتباطات و نيز نظريه فرهنگ منتشر ساخته و آثار او به چندين زبان ترجمه شده است. مورداک در حال کامل کردن چند کتاب درباره مدرنيته و نيز پخش برنامه هاي تلويزيوني است.
جانيس پک عضو هيئت علمي دانشگاه کلرادو در بولدر است. او نويسنده کتاب خدايان تلويزيون ديني : تلويزيون مذهبي و بحران تاريخي معنا است. نوشته هاي او درباره تلويزيون ديني و سخنراني هاي تلويزيوني ، در نشريه تحقيقات ارتباطات، نظريه ارتباطات و نقد فرهنگي نيز به چاپ رسيده است.
آرنولد شپرسون محقق مرکز مطالعات رسانه اي و فرهنگي در دانشگاه ناتال دوربان در آفريقاي جنوبي است. او درباره معناشناسي، ارتباطات و انسان شناسي تجسمي آثاري منتشر ساخته است. او پيشرو در صنايع معدني آفريقاي جنوبي، برق کار و نقشه کش بود و علاقه پيوسته او به مواجهات ميان فرهنگي در امور مدني و اقتصادي براساس همين تجربه شکل گرفته است.
کيان جي. توماس لي مديرو استاد مرکز مطالعات رسانه اي و فرهنگي دانشگاه ناتال دوربان آفريقاي جنوبي است. او سر دبير نشريه هنري هاي انتقادي: نشريه مطالعات فرهنگي و نويسنده کتاب سينماي آپارتايد است.
رابرت اي. وايت مدير مرکز مطالعات بين رشته اي در زمينه ارتباطات در دانشگاه گريگوري در شهر رم و استاد اخلاق ارتباطات و نظريه ارتباطات است. او مدير اسبق مرکز مطالعات فرهنگ و ارتباطات در لندن وهمراه با ميشل ترابر سردبير مجموعه کتابهاي ارتباطات و ارزش هاي انساني است که انتشارات سيج منتشر کرد. او ، همچنين دبير سلسله کتابهاي ارتباطات ، فرهنگ و الهيات است که انتشارات شيد وارد و منتشر کرده است.

يادداشت مترجم (مسعود آريايى نيا):

نوع ديدگاه و موضوعات مختلف مطرح در اين کتاب و نيز فصول کتاب شناختي و معرفي مقالات، آن را از معرفي بيشتر بي نياز ساخته است. مترجم، ضمن تحسين نويسندگان مقالات، فرصت را غنيمت مي شمرد و به اختصار به آن دسته از ويژگيهاي کتاب که در ترجمه و کيفيت آن مؤثر بوده است اشاره مي کند.
بديع بودن مفاهيم ، تنوع رويکردها و ديدگاه ها و به ويژه طرح مباحث فلسفي، نشانه شناسي و زبان شناسي، که به فرايند تکوين معنا پرداخته و از صبغه نظري کاملي برخوردار است و نيز ديدگاه بديعي که ناظر به طرح نظريه سه جانبه اي است که سه مقوله دين ، فرهنگ ، و رسانه را توأما پوشش مي دهد، ادبيات کتاب را به ادبياتي سنگين و غامض تبديل کرده است.
مترجم عليرغم کوشش در ارائه ترجمه اي رسا و بي نقص و ايجاد توازن ميان ترجمه مفهومي و وفادار به متن، اقرار مي کند که در مواردي اين توازن به هم خورده و بي شک کاستي ها و نواقصي به وجود آمده است. لذا ضمن اعتراف به اين نقايص و پذيرفتن مسئوليت همه آنها، پيشاپيش از خوانندگان محترم پوزش مي طلبد و از هرگونه نقدي استقبال و از ناقدان سپاسگزاري مي کند.
اين ترجمه حاصل همکاري دوستان شناخته وناشناخته اي است که اگر چه ذکر نام همه آنها ميسر نيست ولي گرامي داشت يادشان ممکن است و بدين وسيله از همه آنها صميمانه سپاسگزاري مي کنم

فهرست كتاب :

يادداشت نويسنده
بخش يکم: نشر
1 - فقر نظري بشر
2 - تحولات جديد در عرصه‏ي نشر و ويرايش
3 - انواع ناشران
4 - نشر سنتي و ضرورت دوري گزيدن از زوال
5 - نشر محلي و تاثيرهاي آن بر نشر ملي
6 - آموزش‏هاي ترکيبي
7 - ضرورت بازنگري در سياست نشر کتاب در ايران
8 - جايگاه عبدالرحيم جعفري در نشر ايران
بخش دوم: ويرايش
1 - انواع ويرايش و ويراستاران
2 - ويرايش تکويني
3 - ويرايش ساختاري
4 - ويرايش در دانشنامه‏هاي فارسي
5 - آسيب‏شناسي ويرايش در ايران
6 - »ويراستاران درباره‏ي ويراستاري »
7 - مآخذشناسي ويرايش
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image