مواد لازم :
فيله بدون استخوان و پوست گرفته شده ، ماهي آزاد يا هرماهي بزرگ ديگر که در قطعاتي به ضخامت 1/5 تا 2/5 سانتيمتر بريده شده باشد /750 گرم
آبليمو / 3 قاشق سوپخوري
سير ريز خرد شده / 3 حبه
ريحان تازه خرد شده / 2 قاشق سوپخوري
روغن زيتون / 1 قاشق سوپخوري
سس سويا / 1 قاشق سوپخوري
فلفل / 1/4 قاشق چايخوري
مخلوط سبزيجات کباب شده
برش هاي ليمو /دلخواه
طرز تهيه :
1 ـ ماهي را با آب شسته و با پارچه تميزي خشک کنيد .
آبليمو ، سير ، ريحان ، روغن ، سس سويا و فلفل را در يک کاسه کوچک مخلوط کنيد و اين مايه را با قلم موي مخصوص روي قطعات ماهي بماليد .
2 ـ ماهي ها را در ميان توري مخصوص کباب قرار داده و مستقيماً بر روي ذغال گداخته قرار دهيد .اگر فيله ها حدود 1/5 سانتيمتر ضخامت دارند . آنها را به مدت 4 تا 6 دقيقه و يا زماني که گوشت ماهي حالت ورقه ورقه پيدا کند .کباب کنيد .در ميانه کار کباب کردن باز هم از باقيمانده سس روي ماهيها بماليد .اگر ماهي را به قطعاتي ضخيم تر بريده ايد.در ميانه کباب کردن يکبار آنها را روي آتش برگردانيد .
3 ـ ماهي را با سبزيجات کبابي و برشهاي ليمو سرو کنيد .
منبع:
ماهنامه سراي مهر(ش19)
/س