جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کله چوش
-(2 Body) 
کله چوش
Visitor 488
Category: دنياي فن آوري
اين خوراک که به ايلات قشقايي ومنطقه اصفهان منسوب است بسيار ساده بوده و به سرعت قابل آماده سازي مي باشد. لذا مي توان آن را در دست غذاهاي حاضري محسوب نمود. با وجود سادگي بسيار خوش مزه و اشتهاآور است.

مواد لازم براي سه نفر:

کشک تازه: نيم کيلو
نعنا خشک ساييده: دو قاشق غذاخوري
گردو خردشده:50 گرم يا بيشتر
پياز خردشده: يک عدد بزرگ
روغن براي سرخ کردن
نمک و فلفل: به ميزان لازم

طرز تهيه:

در ابتدا پياز را در مقداري روغن تفت مي دهيم تا طلايي شود. سپس نعناخشک را به آن افزوده و بسيار کم سرخ مي کنيم. کشک را که با حدود يک ليوان آب رقيق کرده ايم به مواد سرخ شده اضافه مي کنيم و هم مي زنيم تا جوش آمده و يکي دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد. نمک و فلفل و گردو را اضافه کرده و در کاسه مي کشيم.
معمولاً اين غذا را با نان سنگک تريد نموده ونوش جان مي کنند.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image