مواد لازم:
تخم مرغ/2عدد
شير/3-2قاشق سوپخوري
فيله گوجه فرنگي خرد شده/2عدد
پنير پيتزاي رنده شده/يک سوم پيمانه
روغن مايع/3قاشق سوپخوري
نمک و فلفل/به ميزان لازم
سير/1 حبه
جعفري/10 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
املت به دو نوع لايه اي ومخلوط تهيه مي شود که ما اينجا املت قارچ را به روش مخلوط تهيه مي کنيم.مي توان به جاي جعفري از شويد و نعناع هم استفاده کرد.فيله گوجه فرنگي را خرد کرده و داخل روغن تفت مي دهيم.تخم مرغها را داخل ظرف با چنگال کاملا هم مي زنيم نمک و فلفل اضافه مي کنيم سير حبه شده و سبزي را به گوجه فرنگي که روي حرارت است اضافه مي کنيم.شير را به تخم مرغ اضافه مي کنيم و دوباره هم مي زنيم و اين مواد را داخل گوجه فرنگي ها مي ريزيم و سريع هم مي زنيم وقتي کاملا گرفت مواد را وسط ظرف جمع مي کنيم و کناره هاي آن را منظم کرده پنير رنده شده را روي آنها مي ريزيم و در ظرف را مي گذاريم حرارت را ملايم مي کنيم تا پنير آب شود.
*براي هر تخم مرغ حدوداً يک قاشق شير کافيست اگر اندازه تخم مرغ درشت باشد براي هر يک تخم مرغ مي توان از 1/5قاشق شير استفاده کرد.
منبع:نشريه عصر فرهنگ،شماره 3/خ