مواد لازم:
مرغ/300گرم
فلفل دلمه اي /1عدد
گوجه فرنگي/1عدد
پياز /1عدد
آب ليموترش/3 قاشق غذاخوري
آب زعفران/2 قاشق غذاخوري
آب گرم/3 قاشق غذاخوري
نمک وفلفل /به ميزان لازم
چوب کباب/5 عدد
طرز تهيه:
مرغ را بعد از شستن به تکه هاي کوچک تقسيم مي کنيم (تکه ها زياد هم کوچک نباشد).
فلفل دلمه اي ،پياز و گوجه فرنگي را هم تقريباً هم اندازه تکه هاي مرغ خرد مي کنيم .مواد را ابتدا مرغ بعد پياز ،فلفل ،گوجه ،مرغ ،فلفل ،پياز ،گوجه ومرغ به چوب کباب مي کشيم داخل بشقاب کمي نمک و فلفل مي پاشيم کبابها را روي آنها گذاشته و دوباره رويشان نمک و فلفل مي پاشيم مي گذاريم 10دقيقه بماند .بعد داخل روغن سرخ مي کنيم .به مدت 5 دقيقه داخل روغن سرخ کرده بعد آب ،آب زعفران و آب ليمو را اضافه مي کنيم در ماهي تابه را گذاشته و به مدت 5 الي 10 دقيقه با شعله کم مي گذاريم بپزد .با ليمو ،گوجه فرنگي و جعفري تازه تزئين مي کنيم .
*فلفل دلمه ها را کاملاً تميز کرده يعني مواد سفيد داخل آن را جدا مي کنيم فقط قسمت سبز آن را استفاده مي کنيم.
منبع: نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
/س