مواد لازم براي 4 نفر(مواد خميرپايه):
آردسفيد گندم/300گرم
خامه /3 قاشق سوپخوري
آب/300 ميلي ليتر
نمك/يك دوم قاشق چايخوري
گشنيزتازه/2 قاشق سوپخوري
مرغ پخته ياژامبون دودي مرغ/800 گرم
پنيرخامه اي/ 150 گرم
سس خردل /4 قاشق سوپخوري
آبليموي ترش/2 قاشق سوپخوري
دلستر سياه/40 ميلي ليتر
فلفل سياه/يك قاشق چايخوري
روغن سرخ كردني/براي سرخ کردن
طرز تهيه :
آرد، خامه، آب، نمك و گشنيز خشك يا تازه را باهم مخلوط كنيد تا خمير لطيف و بدون چسبندگي بدست آيد. آن را در كيسه قرارداده، به مدت 10 دقيقه استراحت دهيد. ژامبون را خوب ريز كنيد، جوانه ها را نيز ساطوري كنيد و همراه ژامبون در كاسه اي بريزيد و مخلوط كنيد. پنير خامه اي، سس خردل، آبليموترش را به آن بيفزاييد و اين مايه را با هم مخلوط كنيد و در يخچال قرار دهيد. سپس خمير را به قطر 1 ميلي ليتر روي سطح آرد پاشيده شده بازكنيد و آن را به 8 مستطيل تقسيم كنيد. از مايه روي خمير بماليد به طوري كه لبه هاي خمير از هرطرف 1 سانتي متر خالي باشد حالا خمير را مثل رولت بپيچيد و دو لبه ي خمير را روي هم بياوريد و فشار دهيد تا به شكل يك حلقه در بيايد. روغن را در تابه بريزيد و دو طرف حلقه ها را سرخ كنيد تا طلايي شوند. سپس آن ها را با كاهو يا سبزيجات ديگر سرو كنيد.
منبع: مجله هنر آشپزي ،شماره 58
/س