جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
حلقه هاي پرشده با مرغ
-(5 Body) 
حلقه هاي پرشده با مرغ
Visitor 325
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر(مواد خميرپايه):

آردسفيد گندم/300گرم
خامه /3 قاشق سوپخوري
آب/300 ميلي ليتر
نمك/يك دوم قاشق چايخوري
گشنيزتازه/2 قاشق سوپخوري
مرغ پخته ياژامبون دودي مرغ/800 گرم
پنيرخامه اي/ 150 گرم
سس خردل /4 قاشق سوپخوري
آبليموي ترش/2 قاشق سوپخوري
دلستر سياه/40 ميلي ليتر
فلفل سياه/يك قاشق چايخوري
روغن سرخ كردني/براي سرخ کردن

طرز تهيه :

آرد، خامه، آب، نمك و گشنيز خشك يا تازه را باهم مخلوط كنيد تا خمير لطيف و بدون چسبندگي بدست آيد. آن را در كيسه قرارداده، به مدت 10 دقيقه استراحت دهيد. ژامبون را خوب ريز كنيد، جوانه ها را نيز ساطوري كنيد و همراه ژامبون در كاسه اي بريزيد و مخلوط كنيد. پنير خامه اي، سس خردل، آبليموترش را به آن بيفزاييد و اين مايه را با هم مخلوط كنيد و در يخچال قرار دهيد. سپس خمير را به قطر 1 ميلي ليتر روي سطح آرد پاشيده شده بازكنيد و آن را به 8 مستطيل تقسيم كنيد. از مايه روي خمير بماليد به طوري كه لبه هاي خمير از هرطرف 1 سانتي متر خالي باشد حالا خمير را مثل رولت بپيچيد و دو لبه ي خمير را روي هم بياوريد و فشار دهيد تا به شكل يك حلقه در بيايد. روغن را در تابه بريزيد و دو طرف حلقه ها را سرخ كنيد تا طلايي شوند. سپس آن ها را با كاهو يا سبزيجات ديگر سرو كنيد.
منبع: مجله هنر آشپزي ،شماره 58
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image