مواد لازم:
کدو /2عدد
گوجه فرنگي 3عدد
کنجد/100گرم
پنيرپارمزان/ 75گرم
نودل (رشته چيني)/500گرم
روغن زيتون/5قاشق غذاخوري
قارچ/4 عدد متوسط
مواد لازم براي تهيه سس:
سرکه بالزاميک با خرما/3قاشق غذاخوري
سس خردل/2قاشق چايخوري
عسل /2قاشق چايخوري
نمک و فلفل/به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا نودل را حدود 5 دقيقه در آب داغ روي حرارت بگذاريد و سپس آن را آبکش کنيد .کدوها را به شکل نگيني برش بزنيد و در تابه اي با کمي روغن زيتون تفت دهيد .داخل کاسه اي نودل ها و کدوها و گوجه فرنگي هاي برش زده به حالت مربع و زيتون حلقه حلقه شده کنيد و روي سالاد بريزيد .در انتها نيز پنير پارمزان را اضافه کرده و ميل کنيد .
نکته:
اصل اين سالاد آلماني است.
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 45
/س