مواد لازم:
برنج خيس کرده/يک چهارم فنجان (50گرم)
شير خشک آماده شده (درست شده)/300ميلي ليتر)
فلفل دلمه اي قرمز/75 گرم
ساقه کرفس/50گرم
کدوي سبز/75گرم
طرز تهيه:
برنج و شير را در شيرجوش بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد،سپس ،حرارت را کم کرده و بگذاريد تا مخلوط به آرامي و به صورت رو باز ،به مدت 5 دقيقه بجوشد.
2-سبزيجات را به مخلوط برنج افزوده و آن را مجدداً به جوش آوريد،سپس حرارت را کم کرده و درپوش ظرف را بگذاريد تا مواد به مدت 10 دقيقه يا تا زماني که برنج و سبزيجات کاملاً نرم شوند،به آرامي بجوشد.
4-مخلوط را در دستگاه غذاساز ريخته و يا آن را از صافي درشت رد کنيد تا پوره اي کاملاً نرم و يکدست تهيه شود.
5-مقداري از پوره را با قاشق درکاسه اي ريخته ودرجه ي حرارت آن را امتحان کنيد تا در صورت نياز پيش از دادن پوره به کودک ،آن را خنک کنيد.
6-باقيمانده غذا را در ظرف در بسته اي ريخته و آن را هرچه سريع تر در يخچال قرار دهيد .سعي کنيد پوره را ظرف مدت 24 ساعت به مصرف برسانيد.
نکته:
1-با اين مقدار مواد ،دو نيم فنجان (600ميلي گرم)پوره تهيه مي شود.
2-اين پوره براي منجمد کردن مناسب است.
3-اصل اين غذا ايتاليايي بوده با ريزوتو که نوعي برنج ايتاليايي مي باشد تهيه مي گردد.
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 45/خ