جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ريزوتر فلفل دلمه اي
-(7 Body) 
ريزوتر فلفل دلمه اي
Visitor 387
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

برنج خيس کرده/يک چهارم فنجان (50گرم)
شير خشک آماده شده (درست شده)/300ميلي ليتر)
فلفل دلمه اي قرمز/75 گرم
ساقه کرفس/50گرم
کدوي سبز/75گرم

طرز تهيه:

برنج و شير را در شيرجوش بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد،سپس ،حرارت را کم کرده و بگذاريد تا مخلوط به آرامي و به صورت رو باز ،به مدت 5 دقيقه بجوشد.
2-سبزيجات را به مخلوط برنج افزوده و آن را مجدداً به جوش آوريد،سپس حرارت را کم کرده و درپوش ظرف را بگذاريد تا مواد به مدت 10 دقيقه يا تا زماني که برنج و سبزيجات کاملاً نرم شوند،به آرامي بجوشد.
4-مخلوط را در دستگاه غذاساز ريخته و يا آن را از صافي درشت رد کنيد تا پوره اي کاملاً نرم و يکدست تهيه شود.
5-مقداري از پوره را با قاشق درکاسه اي ريخته ودرجه ي حرارت آن را امتحان کنيد تا در صورت نياز پيش از دادن پوره به کودک ،آن را خنک کنيد.
6-باقيمانده غذا را در ظرف در بسته اي ريخته و آن را هرچه سريع تر در يخچال قرار دهيد .سعي کنيد پوره را ظرف مدت 24 ساعت به مصرف برسانيد.
نکته:
1-با اين مقدار مواد ،دو نيم فنجان (600ميلي گرم)پوره تهيه مي شود.
2-اين پوره براي منجمد کردن مناسب است.
3-اصل اين غذا ايتاليايي بوده با ريزوتو که نوعي برنج ايتاليايي مي باشد تهيه مي گردد.

منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image