مواد لازم :
هويج / سه عدد
کلم برگ سفيد / 300گرم
کشمش پلويي / 50 گرم
مغز گردوي خرد شده / 50 گرم
سس مايونز / يک قاشق سوپخوري
خامه / 100 گرم
سرکه / دو قاشق سوپخوري
آبليمو / يک قاشق سوپخوري
نمک / نوک قاشق چايخوري
شکر / يک قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
پوست هويج ها را تراشيده و از رنده درشت رد کنيد . کلم را نيز به صورت خلال ريز خرد نماييد و کشمش ها را به همراه مغز گردو نيم ساعت خيس کرده و با هويج و کلم مخلوط کنيد . حالا سس مايونز را با خامه ، شکر ، نمک و در آخر با آبليمو و سرکه ، به مواد بيفزاييد و به مدت دو ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه مواد به خورد هم برود . سپس آن را در ظرف مناسبي ريخته و سرو نماييد .
منبع: مجله دنياي تغذيه شماره ي 86
/س