جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
همبرگر با سس فلفل و پنير
-(2 Body) 
همبرگر با سس فلفل و پنير
Visitor 329
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر

فلفل دلمه اي قرمز بزرگ 1 عدد
پنير خامه اي 200 گرم
مايونز يك چهارم پيمانه
پنير گودا 1 پيمانه رنده شده
نمك و فلفل قرمز به ميزان لازم
گوشت گردن گوساله 1 كيلو چرخ كرده

طرز تهيه

گوشت را كه به بهتر است از قسمت گردن گوساله باشد 2 بار چرخ كنيد و به آن نمك، فلفل و درصورت استفاده از پياز رنده شده 1 پياز اضافه كرده و خوب آن را با دست ماساژ دهيد تا حالت چسبنده به خود بگيرد. روي آن را بپوشانيد ويكي دو ساعت در يخچال بگذاريد. گوشت را به 8 تا 10 قسمت مساوي اندازه كنيد و به شكل گرد روي كاغذ روغني پهن كنيد. يك برش نازك پياز حلقه شده روي آن بگذاريد و با يك قسمت ديگر گوشت روي آن را پوشانده و دور آن را با دست كاملا صاف و منظم كنيد. اگر خواستيد همبرگر را در روغن سرخ كنيد مدت آن 4 دقيقه، 2 دقيقه براي هر طرف در تابه چدني داغ و اگر خواستيد گريل يا كباب كنيد مدت پخت به 6 دقيقه افزايش مي يابد يعني براي هر طرف 3 دقيقه. مي توانيد2 دقيقه قبل از برداشتن از روي حرارت سس را روي آن بدهيد.

طرز تهيه سس فلفل و پنير

فلفل دلمه اي را كباب كنيد و بعد از خنك شدن پوست آن را گرفته و يكي دو ساعت درروغن زيتون بخوابانيد. بعد از روغن زيتون درآورده و همراه پنير خامه اي، فلفل قرمز، مايونز، پنير گوداي رنده شده و نمك آن را پوره و با همبرگر سرو كنيد.
منبع:هنر آشپزي،شماره 55
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image