جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کدوي شکم پر با سبزيجات
-(5 Body) 
کدوي شکم پر با سبزيجات
Visitor 370
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

کدوي متوسط: 2 عدد
آب: 2 قاشق سوپخوري
پياز خرد شده: 3 قاشق سوپخوري
قارچ تازه ورقه شده: يک دوم پيمانه
گوجه فرنگي خرد شده: يک دوم پيمانه
آب مرغ: يک دوم پيمانه
آويشن خشک: يک دوم قاشق چايخوري
فلفل: يک هشتم قاشق چايخوري
ريحان خشک: يک دوم قاشق چايخوري
نان تست ريز شده: 1 پيمانه
پنير پارمزان: به ميزان لازم

طرز تهيه:

کدوي درسته را براي 15 دقيقه بپزيد تا نرم شود. از طول کدو را دو قسمت تقسيم کرده، با قاشق کوچک تخم هاي آن را بيرون بياوريد و کنار بگذاريد. تابه را چرب کرده، آب را درون آن ريخته و روي حرارت متوسط گرم کنيد. پياز را به آب داغ اضافه کنيد.
قارچ، مغز کدو وگوجه فرنگي رااضافه و 5 دقيقه بپزيد. آن را مرتب هم بزنيد. آب مرغ، آويشن، فلفل و ريحان را اضافه کرده، بگذاريد بجوشد. سپس از روي حرارت برداشته و نان هاي خرد شده رااضافه کرده و خوب مخلوط نماييد.
مواد را داخل کدوها ريخته، پنير پارمزان را روي آن ها بپاشيد و براي مدت 25 دقيقه با (175) درجه سانتي گراد، يا تا موقعي که پنير آب شود آن را بپزيد.
نکته:
- اگر پنير پارمزان در دسترس شما نبود مي توانيد از پنير گوداي رنده شده استفاده کنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image