مواد لازم:
کدوي متوسط: 2 عدد
آب: 2 قاشق سوپخوري
پياز خرد شده: 3 قاشق سوپخوري
قارچ تازه ورقه شده: يک دوم پيمانه
گوجه فرنگي خرد شده: يک دوم پيمانه
آب مرغ: يک دوم پيمانه
آويشن خشک: يک دوم قاشق چايخوري
فلفل: يک هشتم قاشق چايخوري
ريحان خشک: يک دوم قاشق چايخوري
نان تست ريز شده: 1 پيمانه
پنير پارمزان: به ميزان لازم
طرز تهيه:
کدوي درسته را براي 15 دقيقه بپزيد تا نرم شود. از طول کدو را دو قسمت تقسيم کرده، با قاشق کوچک تخم هاي آن را بيرون بياوريد و کنار بگذاريد. تابه را چرب کرده، آب را درون آن ريخته و روي حرارت متوسط گرم کنيد. پياز را به آب داغ اضافه کنيد.
قارچ، مغز کدو وگوجه فرنگي رااضافه و 5 دقيقه بپزيد. آن را مرتب هم بزنيد. آب مرغ، آويشن، فلفل و ريحان را اضافه کرده، بگذاريد بجوشد. سپس از روي حرارت برداشته و نان هاي خرد شده رااضافه کرده و خوب مخلوط نماييد.
مواد را داخل کدوها ريخته، پنير پارمزان را روي آن ها بپاشيد و براي مدت 25 دقيقه با (175) درجه سانتي گراد، يا تا موقعي که پنير آب شود آن را بپزيد.
نکته:
- اگر پنير پارمزان در دسترس شما نبود مي توانيد از پنير گوداي رنده شده استفاده کنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50/خ