جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسر بلان مانژه (فرانسوي)
-(9 Body) 
دسر بلان مانژه (فرانسوي)
Visitor 390
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 12 نفر:

شکلات سفيد: 200 گرم
نشاسته ذرت: دو سوم پيمانه
شکر: 2 پيمانه (سرخالي)
شير سرد:6 پيمانه
وانيل : يک هشتم قاشق چايخوري
کمپوت آناناس وتوت فرنگي : به مقدار لازم

طرز تهيه:

ابتدا شکلات را رنده يا ريز خرد کنيد. شکلات رنده شده را با نشاسته ذرت و شکر مخلوط نموده سپس شيرسرد را به تدريج اضافه کرده هم بزنيد و روي حرارت کم قرار دهيد، تا به جوش آيد. بيست دقيقه روي حرارت کم، هم بزنيد تا مايه اي يک دست و غليظ به دست آيد. مانند (غلظت ماست) سپس وانيل را اضافه کرده هم بزنيد واز روي حرارت برداريد.
مايه را به دو قسمت مساوي تقسيم نموده، يک قسمت را به رنگ ليمويي و با کمپوت آناناس خرد شده مخلوط نموده و قسمت ديگر را به رنگ صورتي و با ميوه توت فرنگي مخلوط نماييد. هر قسمت را جداگانه داخل والوان هاي کوچک بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا ببندد.

نکته:

1- شکلات را مي توان از نوع تخته اي بدون مغز (ساده) استفاده نمود.
2- مي توانيد از شکلات تخته اي قهوه اي رنگ نيز استفاده کنيد. در اين صورت دسر به رنگ قهوه اي در مي آيد.
3- دسر فوق را مي توانيد در نان خامه اي (پفي) بريزيد و در يخچال قرار دهيد. پس از بستن تزيين و سرو کنيد.
4- دسر گرم فوق را مي توانيد در قالب چرب شده بريزيد و در يخچال قرار دهيد و پس از بستن بر روي ظرف زيبايي برگردانده و با پودر پسته تزيين و سپس سرو نماييد.
5- دسر فوق بسيار خوشمزه، دلچسب و قابل توجه مي باشد.
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره 50
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image