مواد لازم :
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر :
نان تست / 16 ورقه
سس پستو / 8 قاشق چايخوري
برگ ريحان / 16 عدد
پنير / 8 ورقه
گوجه فرنگي متوسط / 2 عدد
نمک و فلفل / به مقدار لازم
طرز تهيه :
ابتدا روي هر يک از نان ها به اندازه ي 1 قاشق چايخوري سس پستو بماليد . سپس 2 برگ ريحان ، 1 ورقه پنير و 2 ورقه نازک گوجه فرنگي بگذاريد و دوباره يک ورقه نان قرار دهيد . هر ساندويج را داخل ساندويج ساز بگذاريد تا حدي که قهوه اي کمرنگ شوند . هر ساندويج را به 4 قسمت برش زده به صورت گرم سرو کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره51/خ