مواد لازم براي 4 تا 6 نفر :
سير / 2 حبه
کره / 60 گرم
نان متوسط باگت / 2 عدد
ارگانوي خشک / يک چهارم قاشق چايخوري
پنير موتزارلا رنده شده / 250 گرم
گوجه فرنگي / 2 عدد
کالباس بوقلمون / 200 گرم
پياز قرمز / 1 عدد
فلفل دلمه اي کوچک سبز / نصف يک عدد
ريحان تازه / 100 گرم
فلفل سياه / به ميزان لازم
طرز تهيه :
نان را با چاقو از وسط نصف کنيد . سير ريز شده را با کره نرم مخلوط کنيد و روي سطح نان ها بماليد . ارگانو و پنير موتزارلا را مخلوط کرده و روي نان ها بريزيد . سپس به ترتيب اسلايس گوجه فرنگي ، ورقه هاي سالامي ، خلال کالباس بوقلمون ، خلال پياز و خلال فلفل دلمه اي را روي نان ها بچينيد و ساندويج ها را روي سيني مناسب قرار داده و 20 دقيقه در فر داغ با حرارت 180 سانتگيرد بگذاريد . تا پنيرها آب شوند . 2 دقيقه قبل از خارج کردن از فر ريحان خرد شده و فلفل سياه را روي ساندويج ها بريزيد و سريع از فر خارج کرده و داغ سرو کنيد .
نکته :
اين ساندويج حتما بايد به صورت داغ سرو شود در غير اين صورت کيفيت و طعم اصلي خود را نخواهد داشت .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره 51
/س