جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ساندويج باز ايتاليايي
-(1 Body) 
ساندويج باز ايتاليايي
Visitor 353
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر :

سير / 2 حبه
کره / 60 گرم
نان متوسط باگت / 2 عدد
ارگانوي خشک / يک چهارم قاشق چايخوري
پنير موتزارلا رنده شده / 250 گرم
گوجه فرنگي / 2 عدد
کالباس بوقلمون / 200 گرم
پياز قرمز / 1 عدد
فلفل دلمه اي کوچک سبز / نصف يک عدد
ريحان تازه / 100 گرم
فلفل سياه / به ميزان لازم

طرز تهيه :

نان را با چاقو از وسط نصف کنيد . سير ريز شده را با کره نرم مخلوط کنيد و روي سطح نان ها بماليد . ارگانو و پنير موتزارلا را مخلوط کرده و روي نان ها بريزيد . سپس به ترتيب اسلايس گوجه فرنگي ، ورقه هاي سالامي ، خلال کالباس بوقلمون ، خلال پياز و خلال فلفل دلمه اي را روي نان ها بچينيد و ساندويج ها را روي سيني مناسب قرار داده و 20 دقيقه در فر داغ با حرارت 180 سانتگيرد بگذاريد . تا پنيرها آب شوند . 2 دقيقه قبل از خارج کردن از فر ريحان خرد شده و فلفل سياه را روي ساندويج ها بريزيد و سريع از فر خارج کرده و داغ سرو کنيد .

نکته :

اين ساندويج حتما بايد به صورت داغ سرو شود در غير اين صورت کيفيت و طعم اصلي خود را نخواهد داشت .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره 51
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image