جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترشي آجيلي
-(5 Body) 
ترشي آجيلي
Visitor 502
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

بادام هندي / 200 گرم
بادام / 200 گرم
گردو / 200 گرم
پسته / 200 گرم
برگه زردآلو / 250 گرم
آب جوش / 600 ميلي ليتر
سرکه سفيد / 600 ميلي ليتر
چوب دارچين / چند تکه کوچک
هل / يک و نيم قاشق چايخوري

طرز تهيه :

تمام مغزها را به طور جداگانه در آب جوش خيس کرده و پوست آنها را بگيريد . سپس آن ها را روي يک پارچه تميز پهن کنيد تا کاملا خشک شوند . برگه ها را يک شب با آب جوش خيس کنيد تا کاملانرم شوند . سپس سرکه را هم اضافه کرده و ظرف را روي حرارت قرار دهيد تا چند دقيقه بجوشد . آنها را در مخلوط کن ريخته و پوره کنيد . بعد چوب دارچين ، هل و آجيل را هم اضافه کرده و خوب مواد را با هم مخلوط کنيد . بعد از سرد شدن ، ترشي را در يک شيشه تميز ريخته و در يخچال نگهداري کنيد .

نکته :

1 ـ تمام آجيل ها بايد به صورت خام مصرف شوند .
2 ـ طعم اين ترشي ملس است شما مي توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سرکه آن را کم يا زياد کنيد .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image