جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوپ ترخينه
-(12 Body) 
سوپ ترخينه
Visitor 343
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

ترخينه/ 2گلوله
آب مرغ/ 2ليوان
لپه و عدس/ 0/5پيمانه
اسفناج خرد شده/ 3قاشق غذا خوري
پياز درشت/ 1عدد
نمک و زردچوبه/ به مقدار لازم

طرز تهيه:

ترخينه يکي از سوپ هاي محلي کرمانشاه مي باشد که در تهيه آن از گندم و دوغ استفاده مي شود و به صورت گلوله هاي خشک شده و آماده عرضه مي شود. ابتدا ترخينه را به مدت يک ساعت بخيسانيد. لپه و عدس را جداگانه بپزيد و بعد ترخينه و آب گوشت و پياز خرد شده و نمک و زردچوبه را اضافه کنيدو روي حرارت کم بگذاريد تا پخته شود. در آخر اسفناج را اضافه کنيد و بعد از پخته شدن سوپ آماده مي شود. (اگر مي خواهيد سوپ شما خوشمزه تر باشد مي توانيد به آن گوشت مرغ ريز شده اضافه کنيد.)
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image