جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بياييد اينگونه باشيم(1)
-(4 Body) 
بياييد اينگونه باشيم(1)
Visitor 385
Category: دنياي فن آوري
دوستان خوبم، پيوسته شاکر نعمات خدا باشيم مخصوصا به خاطر اينکه مقولات معارفي را مي فهميم.
دوستان خوبم، همت کنيم و ديگران را هم کمک و تشويق کنيم تا همگي در معارف و تبعيت بهترين باشيم.
دوستان خوبم، چرا از بين اين همه مقولات مختلف که در دنيا وجود دارد معارف هم براي ما جلب توجه ميکند؟ اگر اين را محبت خدا مي دانيم پس شاکر باشيم، قدر بدانيم و بسيار در راه معارف زحمت بکشيم.
دوستان خوبم، بياييم براي همه چيز زندگي به ويژه قرب به خدا، برپايي ظهور و معارف برنامه ريزي کنيم.
دوستان خوبم، حالا که فرصت داريم معارف را در زندگي عملي کنيم تا صفت ما شود.
دوستان خوبم، در قبال معارف سه بعد: 1- ظاهر مطالب 2- مفاهيم 3- فضاي فکري را مد نظر داشته باشيم.
دوستان خوبم، در قبال معارف بايدهايي را تعريف کنيم و نگذاريم آنها در ما کمرنگ شود.
دوستان خوبم، در کسب معارف و چگونگي رسيدن به آن اين جمله را مد نظر داشته باشيم: ((يا کميل، لا تاخذ الا عنا تکن منا)) اي کميل، جز از ما نگير تا از ما باشي. يعني انسان حتي در معارف محتاج اهل بيت(ع) است.
دوستان خوبم، در نظر داشتن اين جمله (اي کميل جز از ما نگير تا از ما باشي) در معارف انسان را از خود اتکايي خارج کرده و نياز به توسل و ولايت در انسان بيشتر مي شود.
دوستان خوبم، هر مطلبي را به سادگي در وجودمان راه ندهيم. حتي مطالب ديگران برايمان جلب توجه هم نکند. مطالب اين و آن را رها کنيم تا وجودمان پاک باشد. بياييم: سراغ کسي برويم که از مکتب اهل بيت(ع) زلالتر و بيشتر نوشيده است. ما اين را در سوره جمعه، آيه 2 داريم: هُوَ الَّذي بَعَثَ فِي اْلأُمِّيِّينَ رَسُولاً مِنْهُمْ يَتْلُوا عَلَيْهِمْ آياتِهِ وَ يُزَكِّيهِمْ وَ يُعَلِّمُهُمُ الْكِتابَ وَ الْحِكْمَةَ وَ إِنْ كانُوا مِنْ قَبْلُ لَفي ضَلالٍ مُبينٍ «و كسي است كه در ميان جمعيت درس نخوانده رسولي از خودشان برانگيخت كه آياتش را بر آنها مي‏خواند و آنها را تزكيه مي‏كند و به آنان كتاب (قرآن) و حكمت مي‏آموزد هر چند پيش از آن در گمراهي آشكاري بودند!»
دوستان خوبم، وقتي جمله بالا را به عنوان يک بايد پذيرفتيم بر اساس سوره جمعه آيه 2 سه مرحله را در قبال معارف، آيات، احاديث و ... مد نظر داشته باشيم:1- اشراف پيدا کردن به معلومات 2- تزکيه شدن 3- کلاس عمل.
اينک به طور مختصر هر کدام از مراحل را توضيح مي دهيم.
مرحله اول اشراف پيدا کردن به معلومات است يعني: يادگيري ظاهر مطالب و مانوس شدن با آن. مرحله دوم تزکيه شدن است يعني: پاک شدن. در جمله قبل گفتيم ما بايد مطالب اين و آن را رها کنيم. اين جمله را بيشتر بر اساس غيرتمان گفتيم. غيرتمان اجازه نمي دهد از غير مطلب بگيريم چون مي خواهيم از اهل بيت(ع) باشيم. حال در اينجا پاک شدنمان (پاک شدن اعمال، رفتار و ... ) بر اساس علم انجام مي شود و ما مي توانيم مطالب را درک کنيم و مرحله سوم کلاس عمل است يعني: ما بايد عملا آن معارف را در زندگيمان به کار ببريم.
دوستان خوبم، ما بايد در انجام مراحل بالا بسيار زحمت بکشيم اما بايد اين را بدانيم که ما با تمام تلاشمان شايد بتوانيم يک درصد از اين کار را انجام دهيم اما 99 درصد بقيه کار را خود خدا انجام مي دهد.
دوستان خوبم، محکمترين راه در عرضه معارف استفاده از تمام آيات و احاديث موضوع مد نظر به عنوان شاهد است.
دوستان خوبم، ((يا کميل، لا تاخذ الا عنا تکن منا)) به اين معنا نيست که ما در فضايي از ولايت خودمان و با انتخاب خودمان در يک گلستاني به نام احاديث اهل بيت(ع) رها شويم هر چه خواستيم انتخاب کنيم از آن برداشت کنيم و ... . با اين روش سراغ آيات و احاديث رفتن ثمره اش بي نيازي از اهل بيت(ع) مي شود! و اين يعني طغيان و اشتباه.
دوستان خوبم، در برداشت از آيات و احاديث مواظبت کنيم تا دقيقا منظور گوينده را برداشت کنيم
منبع:http://www.sobhezohoor.com

معرفي سايت مرتبط با اين مقاله
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image