مواد لازم:
پياز قرمز/ 1 عدد
قارچ/ 2 فنجان
جعفري و گشنيز/ نصف فنجان
پنير خامه اي/ 1 بسته
مايونز/ 1 قاشق غذاخوري
زيره/ 1 قاشق غذاخوري
فلفل/ به مقدار لازم
طرز تهيه:
پياز، جعفري و گشنيز را ساطوري کنيد و در ظرفي بريزيد. قارچها را ريز خرد کنيد و در ماهيتابه نچسب ريخته و روي حرارت به مدت 2 الي 3 دقيقه تفت دهيد. بعد از اين که خنک شد، پياز، جعفري و گشنيز را به آن اضافه کنيد. در ظرفي جداگانه پنير خامه اي و سس مايونز را با هم مخلوط کنيد. سپس پياز، قارچ، جعفري و گشنيز، زيره و فلفل را هم اضافه کرده و همه مواد را در مخلوط کن بريزيد بعد بلافاصله در يخچال بگذاريد تا 15 دقيقه بماند. مي توانيد پته را با نان به همراه سبزيجات مختلف مانند گل کلم، بروکلي، کرفس، کدو، گوجه فرنگي، خيار ميل کنيد.
توجه: اين پته بايد چندين بار در مخلوط کن ريخته شود تا به غلظت مناسب برسد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س