مواد لازم:
گوشت چرخ کرده/ 1 پيمانه
ماکاروني/ 1 پيمانه
ذرت پخته/ 0/5 پيمانه
پياز سرخ شده/ 2 قاشق غذا خوري
رب گوجه فرنگي/ 1 الي 1/5 قاشق غذاخوري
فلفل دلمه اي ريز شده/ نصف عدد
ليمو عماني خرد شده با پوست/ 2 عدد
شنبليله /1 قاشق
نمک و زردچوبه/ قدري
پنير پيتزا/ به ميزان لازم
طرز تهيه:
گوشت و فلفل دلمه اي را با نصف ليوان آب بپزيد و نمک و زردچوبه اضافه کنيد بيشتر خانمها گوشت را سرخ مي کنند و روغن فراواني هم در آن مي ريزند ولي سعي کنيد از مصرف روغن زياد خودداري کنيد. در اواخر طبخ رب گوجه فرنگي و ليمو عماني و پياز سرخ شده و شنبليله و ذرت را اضافه کنيد وقتي آبش جوش رفت آن را لابه لاي ماکاروني آبکش شده بريزيد و آخر سر با پنيررنده شده آنرا بپوشانيد و در فر تا زمانيکه پنير آب شود قرار دهيد.
منبع:205 دستور آشپزي/ شماره 21
/س