مواد لازم:
کدو/ 1 عدد
هويج/ 1 عدد
پياز/ 1 عدد
جوانه ماش/ 50 گرم
کرفس/ 3 شاخه
فلفل دلمه اي رنگي/ 1 عدد
سير/ 1 حبه
سرکه 1 قاشق غذاخوري
سويا سس 4 قاشق غذاخوري
آب مرغ 1/2 فنجان
آرد ذرت 1 قاشق چايخوري
روغن کنجد/ کمي
سينه مرغ/ 1 عدد
چگونگي تهيه:
ابتدا مرغ را به صورت کبريتي (ژولين) خرد کرده و در تابه (واک) تفت دهيد سپس تمام سبزيجات را خرد کرده بصورت اريبي و اجازه مي دهيم مرغ پخته شود سير را له کرده و به مرغ اضافه کنيد، سپس تمام سبزيجات و سويا سس، سرکه و آب مرغ را افزوده و خوب تابه را هم مي زنيم در آخر آرد ذرت را در آب سرد (1/2) استکان حل کرده و داخل تابه بريزيد و اجازه دهيد تا مقداري غليظ شود. روغن کنجد را بيافزاييد. نکته: آب مرغ قالبا داراي فلفل مي باشد در صورت نبود مي توانيد از ترکيب فلفل سياه و قرمز و يا حتي از سس تند استفاده کنيد.
نکته: از پودر زنجبيل يا تازه آن مي توانيد استفاده کنيد.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21
/س