جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فيله ماهي با ژامبون گوشت
-(3 Body) 
فيله ماهي با ژامبون گوشت
Visitor 507
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

فيله ماهي شير/15 عدد بصورت بريده شده
خامه/ 4 قاشق غذاخوري
ژامبون گوشت/ 15 ورق
جعفري خرد شده/ 2 قاشق غذاخوري
پنير پيتزاي رنده شده/ 150 گرم
آبليمو/ 1 قاشق غذاخوري
شويد تازه/ چند برگ
نمک و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه:

فيله هاي ماهي را بصورت انگشتي بريده و به آن نمک و فلفل و آبليمو ميزنيم و به همراه شويد تازه داخل کاغذ آلومينيوم مي پيچيم و درب آنرا مي بنديم. اين بسته را به مدت 5 دقيقه داخل قابلمه آب جوش قرار مي دهيم و درب آنرا به صورت بسته مي گذاريم بپزد. سپس ماهي را از کاغذ خارج کرده آب ماهي را در ظرف ديگري جمع مي کنيم. خامه را به آن مي افزاييم. سس مورد نظر را به مدت 10 دقيقه روي حرارت ملايم جوشانده سپس به آن نمک و فلفل و آبليمو مي زنيم. بعد از آن وسط هر ژامبون را يک تکه فيله ماهي گذاشته و آن را پيچانده در ظرف پيرکس که چرب شده مي گذاريم. روي ژامبون ها را سس مي ريزيم و پنير پيتزاي رنده شده و جعفري خرد شده را روي آن مي پاشيم و به مدت 10 دقيقه با درجه حرارت 400 درجه فارنهايت مي پزيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image