مواد لازم:
ذرت/ 8 عدد
کره آب شده/ 1 پيمانه
سير رنده شده/ 1پيمانه2 قاشق چايخوري
نمک/ 1/2 قاشق چايخوري
ريحان خرد شده/ 2 قاشق سوپخوري
جعفري/ 2 قاشق سوپخوري
پنير پارمزان/ 1/4 پيمانه
چگونگي تهيه:
ذرتهاي تازه و شيري را به مدت نيم ساعت در آب سرد قرار دهيد در اين مدت در يک ماهي تابه ديگر کره و سير و نمک را در حرارت کمي قرار دهيد و 2 قاشق سوپخوري از اين سس را کنار بگذاريد. (موقع سرو استفاده کنيد) حالا با دقت پوستهاي ذرت را برگردانيد بطوري که از هم جدا نشوند. با يک برس از سس آماده شده روي ذرتها بماليد و بعد برگها را برگردانيد و با نخ نسوز محکم ببنديد و کباب کنيد به مدت 20 تا 25 دقيقه و يا تا وقتي که پخته شود بعد از اينکه از حرارت برداشتيد برگها را برگردانيد و در صورت دلخواه روي ذرتها را با سس آماده شده بماليد و داغ داغ ميل نماييد. اين بلال با سس ديگري که کره آب شده و جعفري و ريحان ريز شده و نمک استفاده کنيد و بعد کباب کنيد. و موقع سرو مي توانيد از پنير پارمزان روي بلالها بريزيد و ميل نمائيد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ