جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پلمبير (دسر خارجي)
-(11 Body) 
پلمبير (دسر خارجي)
Visitor 541
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

خامه/ 400 گرم
شکر/ 3 تا 1/3 پيمانه
آناناس خرد شده/ 1 پيمانه
گردوي خرد شده/ 1/2 پيمانه
خلال پسته/1/2 پيمانه
تخم مرغ/ 4 عدد
وانيل/ 1/2 قاشق چايخوري
رنده پوست پرتقال يا ليمو/ 1 قاشق چايخوري
نمک/ کمي

چگونگي تهيه:

خامه را به همراه 1/3 پيمانه شکر بزنيد تا سفت و سفيد شود بعد آن را در يخچال قرار دهيد. خلال پسته و آناناس و گردو را در کاسه اي مخلوط کنيد و کنار بگذاريد. سفيده تخم مرغ را خوب بزنيد تا فرم بگيرد و بعد کم کم 1/3 پيمانه شکر را به آن اضافه کنيد. زرده هاي تخم مرغ را به همراه 1/3 پيمانه شکر و وانيل و کمي نمک و آب آناناس گرم شده بزنيد تا مايع کاملا غليظ و کشدار بدست آيد. مخلوط سفيده ها و زرده ها را به آرامي باليسک مخلوط کرده و بعد خامه را اضافه کنيد و در آخر مخلوط خلال پسته و گردو و آناناس خرد شده را اضافه کنيد و بعد از اين که همه مواد را به آرامي مخلوط کرديد مايه را در يک قالب مستطيل متوسط ريخته و به مدت 24 ساعت در فريزر قرار دهيد. بعد دسر را برش دلخواه بدهيد و سرو کنيد. اين دسر براي 10 تا 12 نفر کافي است. نکته: پلمبير به سه حالت درست مي شود. بعضي با زرده به تنهايي بعضي با سفيده به تنهايي و بعضي مخلوط سفيده و زرده استفاده مي شود. در صورتي که با سفيده به تنهايي باشد شکر و آب و آناناس را 5 دقيقه بجوشانيد تا شربت غليظ شود و بعد از اينکه سفيده زده شد کم کم شير داغ را به سفيده اضافه کنيد.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image