مواد لازم:
خامه/ 400 گرم
شکر/ 3 تا 1/3 پيمانه
آناناس خرد شده/ 1 پيمانه
گردوي خرد شده/ 1/2 پيمانه
خلال پسته/1/2 پيمانه
تخم مرغ/ 4 عدد
وانيل/ 1/2 قاشق چايخوري
رنده پوست پرتقال يا ليمو/ 1 قاشق چايخوري
نمک/ کمي
چگونگي تهيه:
خامه را به همراه 1/3 پيمانه شکر بزنيد تا سفت و سفيد شود بعد آن را در يخچال قرار دهيد. خلال پسته و آناناس و گردو را در کاسه اي مخلوط کنيد و کنار بگذاريد. سفيده تخم مرغ را خوب بزنيد تا فرم بگيرد و بعد کم کم 1/3 پيمانه شکر را به آن اضافه کنيد. زرده هاي تخم مرغ را به همراه 1/3 پيمانه شکر و وانيل و کمي نمک و آب آناناس گرم شده بزنيد تا مايع کاملا غليظ و کشدار بدست آيد. مخلوط سفيده ها و زرده ها را به آرامي باليسک مخلوط کرده و بعد خامه را اضافه کنيد و در آخر مخلوط خلال پسته و گردو و آناناس خرد شده را اضافه کنيد و بعد از اين که همه مواد را به آرامي مخلوط کرديد مايه را در يک قالب مستطيل متوسط ريخته و به مدت 24 ساعت در فريزر قرار دهيد. بعد دسر را برش دلخواه بدهيد و سرو کنيد. اين دسر براي 10 تا 12 نفر کافي است. نکته: پلمبير به سه حالت درست مي شود. بعضي با زرده به تنهايي بعضي با سفيده به تنهايي و بعضي مخلوط سفيده و زرده استفاده مي شود. در صورتي که با سفيده به تنهايي باشد شکر و آب و آناناس را 5 دقيقه بجوشانيد تا شربت غليظ شود و بعد از اينکه سفيده زده شد کم کم شير داغ را به سفيده اضافه کنيد.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21/خ