مواد لازم:
نخود فرنگي/ 1 کيلو
گوشت گوساله /600 گرم
سير/ 3 حبه
رب گوجه فرنگي/ 2 تا 3 قاشق سوپخوري
فلفل سياه/ 1/2 قاشق چايخوري
ادويه خورشتي/ 1/2 قاشق چايخوري
نمک/ 1/5 قاشق غذاخوري
چوب دارچين 2 عدد (يا پودر دارچين 1 قاشق چايخوري)
هويج خرد شده/ 600 گرم
کره/3 قاشق سوپخوري
چگونگي تهيه:
1/5 قاشق از کره را در قابلمه اي ريخته و گوشت را با کره تفت دهيد. سير را نيز افزوده و فلفل سياه و ادويه را نيز افزوده و کمي تفت دهيد تا گوشت به مدت 2 ساعت بجوشد و بپزد. در اين بين 1/5 قاشق ديگر کره را تابه اي ريخته و هويج را به مدت 3 دقيقه در آن تفت دهيد در اين مرحله رب گوجه و دارچين را بيفزائيد و کمي تفت دهيد سپس نخود سبز را افزوده و حرارت را خاموش کنيد و اين مواد را داخل گوشت پخته شده بريزيد و اجازه دهيد 20 دقيقه بجوشد تا جا بيفتد شما اين غذا را با برنج مي توانيد سرو کنيد. اين مواد براي 6 نفر در نظرگرفته شده است.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ