مواد لازم:
بال مرغ/ 1 کيلو
سرکه/ 1 قاشق غذاخوري
پياز/ 1 عدد متوسط
سير/ 5 حبه
فلفل قرمز تازه/ 2 عدد خرد شده
پاپريکا/ 1 قاشق غذاخوري
فلفل قرمز تند/ 1 قاشق چايخوري
روغن زيتون 1/2 ليوان
ارگانو تازه 1 قاشق غذاخوري
چگونگي تهيه:
بال مرغ را با ساير مواد نام برده مخلوط کرده و آنها را بمدت 3 ساعت در يخچال مي گذاريم تا بخوبي مزه دار شود. سپس مخلوط مورد نظرتان را درون ظرف فر گذاشته تا کاملا سرخ گردد. دماي فر 200 درجه سانتيگراد باشد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س