مواد لازم:
گوشت گوسفند/ 5/. کيلو
کدو حلوايي/ 5/. کيلو
غوره/ ا پيمانه
روغن براي سرخ کردن
پياز داغ/ 2 قاشق غذاخوري
آب غوره/ 5/. الي 1 ليوان
شکر/ 1 پيمانه کوچک
نمک و زرد چوبه /مقدار کافي
طرز تهيه:
گوشت را با يک عدد پياز رنده شده و نمک و زردچوبه بپزيد. کدو را پوست کنده به قطعات چهارگوش ببريد. وبعد سرخ کنيد .وقتي گوشت پخته شد .بقيه مواد را اضافه کنيد. دقت داشته باشيد که ميزان چاشني را با مزه کردن مي توانيد کم و زياد کنيد.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21/خ