مواد لازم:
برنج/ 5 پيمانه
سيب زميني/ 3 تا 4 عدد
گوشت چرخ کرده/ 500 گرم
پياز/ 1 عدد
کشمش پلويي/ 100 گرم
خرما/ 200 گرم
کره يا روغن/100 گرم
زعفران و نمک/ به ميزان لازم
چگونگي تهيه:
برنج را حدود دو ساعت در آب و نمک خيس مي کنيم. سيب زميني را بصورت مکعب خرد کرده، وقتي که آب برنج جوش آمد برنج را ريخته بعد از چند جوش سيب زميني را اضافه مي کنيم 2 تا 3 جوش که زد برنج را صاف مي کنيم بعد مقداري روغن و آب براي ته ديگ درست مي کنيم بعد برنج را حدود دو کفگير ريخته شويد را مي پاشيم دوباره برنج ريخته لابه لاي برنج و سيب زميني شويد مي پاشيم و حدود 45 دقيقه با حرارت کم مي گذاريم تا دم بکشد بعد خرما و کشمش و پياز سرخ شده و برنج زعفراني تزيين مي کنيم.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21
/س