مواد لازم:
باقلا/ 1 کيلو
شويد/ 500 گرم
سير/ 5 حبه
روغن و کره/ 150 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچين /به ميزان لازم
برنج /500 گرم
آب/ 5 پيمانه
چگونگي تهيه:
ابتدا برنج را شسته در قابلمه مورد نظر ريخته سپس سير و باقلا و شويد را با کمي کره تفت داده و زردچوبه، نمک، فلفل، دارچين زده اگر باقلا پخته بود که هيچ وگرنه کمي آب اضافه کرده تا باقلا بپزد سپس زير برنج را روشن کرده تا به جوش بيايد سپس شويد و باقلا را اضافه کرده و مي گذاريم با هم يک جوش بزند وبعداز اينکه آب آن کشيده شد مي گذاريم تا دم بيايد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س