جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فلورانتين
-(2 Body) 
فلورانتين
Visitor 392
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

شکلات شيري /150 گرم
شکر/55 گرم
آب /1 قاشق سوپخوري
پوست ليموي رنده شده/2 قاشق چايخوري
گلوکز مايع /1 قاشق سوپخوري
شير عسلي /2 قاشق سوپخوري
بادام خرد شده/20 گرم
پسته سبز خرد شده/35 گرم
مرباي پوست پرتقال خرد شده/2 قاشق سوپخوري
مرباي گيلاس بدون شهد خرد شده/2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

کاغذ روغني را کف سيني قرار دهيد و روي آن را دايره هايي به قطر 4 سانتي متر بکشيد. شکلات شيري را ذوب کرده و داخل هر کدام از دايره ها را با آن پر کنيد و در يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد.
شکر ، آب و پوست ليمو و گلوکز را مخلوط کرده روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر ذوب شود. شير عسلي را اضافه کنيدو به مدت 2 دقيقه يعني تا زماني که مواد تغيير رنگ دهند اجازه دهيد تا مواد بجوشد.
سپس ظرف را از روي حرارت برداشته و باقيماندة مواد را اضافه کرده خوب مخلوط کنيد. از مواد به اندازة يک قاشق چايخوري برداشته و در مرکز هر کدام ، از شکلات هاي فرم گرفته بريزيد. گرماي مواد باعث چسبندگي و پهن شدن روي شکلات مي شود.
شيريني را مجددا در جاي خنک قرار دهيد تا مواد رويه نيز بسته شود.
منبع:هنرآشپزي،شماره 41
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image