مواد لازم :
کره/50 گرم
پودر قند/40 گرم
نسکافه /1 قاشق سوپخوري
آب يا شير/1 قاشق سوپخوري
زرده /1 عدد
گردوي ريز شده /نصف پيمانه
آرد /100 تا 120 گرم
بيکينگ پودر/يک چهارم قاشق چايخوري
طرز تهيه :
کره و پودر قند را با همزن بزنيد. نسکافه را با آب يا شير مخلوط کنيد. سپس زرده را به محلول نسکافه افزوده و گردوي خرد شده را نيز اضافه کنيد. مخلوط آرد و بکينگ پودررا کم کم بيفزاييد تا اندازه اي که خمير به دست نچسبد.بعد خمير را مابين دو کيسه باز کرده به اشکال مختلف قالب زده و در سيني فر قرار دهيد .
سيني فر را در دماي 180 درجة سانتي گراد به مدت 15 دقيقه بگذاريد تا زير شيريني کمي تغيير رنگ بدهد . بعد از پخت ، روي آن را با شکلات آب شده تزيين کنيد.
منبع:هنر آشپزي,شماره 41
/س