مواد لازم :
پودر پسته /250 گرم (3 پيمانه)
شير خشک/250 گرم (يک و سه چهارم فنجان)
آب /250 ميلي ليتر (1 پيمانه)
شکر/400 گرم (2 فنجان)
گلاب/2 قاشق غذاخوري
پودر هل/ يک هشتم قاشق چايخوري
طرز تهيه :
پودر پسته را با شير خشک به خوبي مخلوط کنيد . براي تهيه شربت ، آب و شکر را در ظرفي بجوشانيد تا قوام بيايد.سپس گلاب و هل را اضافه کرده و در صورت تمايل 2 تا 3 رشته زعفران را نيز به آن اضافه کنيد.
شربت را به مخلوط پسته و شير خشک اضافه کرده ، مواد را روي شعله بگذاريد و به مدت 5 دقيقه با هم زدن مداوم آن را حرکت دهيد تا کمي خودش را بگيرد.
مواد را کنار بگذاريد تا خنک شوند. وقتي مواد خشک شد آن را با دست به اشکال مورد نظر در بياوريد . با اين مواد مي توانيد شيريني هايي به شکل ترافل (دايره هاي غلتانده شده در خرده پسته) يا مکعب هايي که در شکر غلتانده ايد يا اشکال ديگر درست کنيد.
نکته : اين شيريني به علت چسبندگي زياد قابليت قالب زدن ندارد.
منبع: هنر آشپزي،شماره 41
/س