جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شاهي توكره
-(0 Body) 
شاهي توكره
Visitor 343
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم

نان سفيد : 6برش
شير : 1 ليتر
شكر : 1پيمانه
بادام و پسته : 4 قاشق چايخوري، كوبيده
هل پوست گرفته : 1عدد ساييده
محلول زعفران : 1قاشق چايخوري
كره : به مقدار لازم
خلال بادام يا پسته: 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه

شير را بجوشانيد. شكر، بادام، پسته و هل ساييده و محلول زعفران را در شير حل كرده و كمي بپزيد. نان سفيدها را به شكل مثلث ببريد و در كره سرخ كنيد. در ظرف بچينيد و مايه شير داغ را روي نان ها بريزيد به طوري كه تمام نان ها در شير قرار بگيرند و كاملا خيس شوند، سپس خلال بادام و پسته را روي آن ريخته به مدت 10 تا 15 دقيقه در فر بگذاريد تا شير كاملا جذب نان ها شود. البته فر را قبلا بايد گرم كنيد. بعد از آماده شدن شيريني با كفگير در ظرف ديگري كشيده سرو كنيد.
نكته
1-اين شيريني يكي از معروفترين شيرينيهاي كشور هند مي باشد كه درعروسي ها و مهماني ها سرو مي شود. درهند از قديم رسم بر آن بوده كه در عروسي ها و مهماني ها روي شيريني ها و غذاها را با ورق نقره خوراكي تزيين مي كردند. اكنون نيز اين رسم رواج دارد.
2-شاهي توكره به معني (تكه هاي شاهي) است.

منبع:هنر آشپزي،شماره 55
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image