مواد لازم براي هر نفر:
ژامبون :1 ورقه
گوجه فرنگي رسيده سفت: 1عدد
تخم مرغ: 1عدد
ريحان: چند شاخه
كره: 25 گرم
نمك، فلفل : به ميزان لازم
طرز تهيه :
1-قالب مافين را چرب كنيد و يك ورق ژامبون را داخل آن طوري قرار دهيد كه لبه ژامبون بيرون آمده و مثل گل چين بخورد
2-گوجه فرنگي را از قسمت سر ببريد و داخل آن را با قاشق چايخوري خالي كنيد درست مانند درست كردن دلمه با اين تفاوت كه در اينجا قسمت اتصال به بوته در ته قرار گيرد.
3-قسمت هاي مياني گوجه فرنگي را با يك عدد تخم مرغ خوب مخلوط كنيد. نمك و فلفل زده وآن را داخل گوجه فرنگي ها بريزيد. گوجه فرنگي را روي ژامبون داخل قالب بگذاريد و در فر به مدت 7 دقيقه بپزيد و با ريحان تزيين و با نان تست سرو كنيد.
نكته
ـ اين دستور براي يك نفر است. مي توانيد براي تهيه آن براي افراد خانواده از ظرف بزرگ تر كه گنجايش تعداد بيشتري را داشته باشد استفاده كنيد.
منبع:هنر آشپزي،شماره 55/خ