جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
املت مجلسي
-(8 Body) 
املت مجلسي
Visitor 481
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي هر نفر:

ژامبون :1 ورقه
گوجه فرنگي رسيده سفت: 1عدد
تخم مرغ: 1عدد
ريحان: چند شاخه
كره: 25 گرم
نمك، فلفل : به ميزان لازم

طرز تهيه :

1-قالب مافين را چرب كنيد و يك ورق ژامبون را داخل آن طوري قرار دهيد كه لبه ژامبون بيرون آمده و مثل گل چين بخورد
2-گوجه فرنگي را از قسمت سر ببريد و داخل آن را با قاشق چايخوري خالي كنيد درست مانند درست كردن دلمه با اين تفاوت كه در اينجا قسمت اتصال به بوته در ته قرار گيرد.
3-قسمت هاي مياني گوجه فرنگي را با يك عدد تخم مرغ خوب مخلوط كنيد. نمك و فلفل زده وآن را داخل گوجه فرنگي ها بريزيد. گوجه فرنگي را روي ژامبون داخل قالب بگذاريد و در فر به مدت 7 دقيقه بپزيد و با ريحان تزيين و با نان تست سرو كنيد.
نكته
ـ اين دستور براي يك نفر است. مي توانيد براي تهيه آن براي افراد خانواده از ظرف بزرگ تر كه گنجايش تعداد بيشتري را داشته باشد استفاده كنيد.

منبع:هنر آشپزي،شماره 55
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image