مواد لازم براي 4 تا 6 نفر
آب به مقداري كه ماكاروني را بگيرد
نمك، روغن به مقدار لازم
ماكاروني 500گرم
پنير ليقوان يا سفيد 200 تا 300 گرم
جعفري 1 پيمانه، خرد شده
كره 50 گرم
روغن اضافي 2 تا 3 قاشق سوپخوري
طرز تهيه
آب را جوش آورده مقداري نمك و روغن اضافه كرده ماكاروني درسته يا دو نيم شده را به آب درحال جوش اضافه كنيد. بعد از به جوش آمدن ماكاروني 20 تا 30 دقيقه صبر كنيد تا ماكاروني كاملا پخته شود سپس آبكش كرده و با آب، نمك اضافي ماكاروني را بشوييد. پنير را رنده كرده يا با پشت چنگال له كنيد و با جعفري، كره تكه تكه شده و كمي روغن با ماكاروني خوب مخلوط كنيد در قابلمه بريزيد و حدود 15 تا 20 دقيقه و با حرارت متوسط بگذاريد تا پنير آب شود. وقتي پنير آب شد مي توانيد ميل كنيد. اگر پنير مورد استفاده شور بود ازنمك كمتري براي آبكش كردن ماكاروني استفاده كنيد.
منبع:هنر آشپزي،شماره 55/س