مواد لازم :
ميگوي پاک شده /250 گرم
ليموترش /1 عدد
سس سويا /2 قاشق غذاخوري
کلم بروکلي /50 گرم
زنجفيل تازه /30 گرم
آرد ذرت /4 قاشق غذاخوري
روغن /3 تا 4 قاشق غذاخوري
کره /50 گرم
سس تند/1 قاشق غذاخوري
فلفل رنگي قرمز و نارنجي /از هر کدام نصف
دانه کنجد /به ميزان لازم
طرز تهيه :
ميگو را بعد از پاک کردن و شستن ، به مدت يک ساعت در آبليمو و سس سويا بخوابانيد تا مزه دار شود. سپس کلم بروکلي را در آب در حال جوش بريزيد و آن را بعد از 3 دقيقه درآوريد و در آب سرد بريزيد. اين کار باعث مي شود رنگ کلم بروکلي سبز بماند.
ميگو را در آرد ذرت بغلتانيد و سرخ کنيد . کلم بروکلي را در کره تفت دهيد و به ميگو اضافه کنيد .زنجفيل تازه را در آن رنده کنيد .سس تند را بيفزاييد و فلفل دلمه اي خرد شده را اضافه کرده و چند دور تاب دهيد و بعد غذا را در ظرفي بکشيد و روي آن کنجد بپاشيد.
اين غذا را مي توانيد همراه با برنج ميل کنيد.
منبع:هنر آشپزي،شماره 41/خ