مواد لازم :
به:450 گرم
شکر:3 پيمانه
دانه هاي به:به ميزان لازم
جوهر ليمو:1 قاشق چايخوري
طرز تهيه :
به ها را خوب بشوييد و با پوست به صورت پره هاي پرتقال ببريد.سپس آنها را همراه با دانه هاي وسط به، در ظرفي مسي يا لعابي بريزيد و آب را به آن اضافه کنيد و روي حرارت قرار دهيد تا حدود 10 دقيقه بپزد.سپس شکر را به آن اضافه کنيد و صبر کنيد تا مربا بجوشد.
در ظرف را بگذاريد و به مدت 4 ساعت و با حرارت بسيار ملايم مربا را بجوشانيد تا رنگ آن قرمز شود و شيره آن غليظ و لعابدار گردد.
در آخر جوهرليمو را اضافه کنيد و بعد از چند جوش حرارت را خاموش کنيد.سپس به مدت 24 ساعت روي آن دم کني قرار دهيد.
منبع:ماهنامه هنر آشپزي،شماره ي 40
/س