جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرباي به لعاب دار
-(9 نفر) 
مرباي به لعاب دار
بازدید 560
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم :

به:450 گرم
شکر:3 پيمانه
دانه هاي به:به ميزان لازم
جوهر ليمو:1 قاشق چايخوري

طرز تهيه :

به ها را خوب بشوييد و با پوست به صورت پره هاي پرتقال ببريد.سپس آنها را همراه با دانه هاي وسط به، در ظرفي مسي يا لعابي بريزيد و آب را به آن اضافه کنيد و روي حرارت قرار دهيد تا حدود 10 دقيقه بپزد.سپس شکر را به آن اضافه کنيد و صبر کنيد تا مربا بجوشد.
در ظرف را بگذاريد و به مدت 4 ساعت و با حرارت بسيار ملايم مربا را بجوشانيد تا رنگ آن قرمز شود و شيره آن غليظ و لعابدار گردد.
در آخر جوهرليمو را اضافه کنيد و بعد از چند جوش حرارت را خاموش کنيد.سپس به مدت 24 ساعت روي آن دم کني قرار دهيد.
منبع:ماهنامه هنر آشپزي،شماره ي 40
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس