جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورش شاه بلوط
-(4 Body) 
خورش شاه بلوط
Visitor 488
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

شاه بلوط:10 عدد
پياز متوسط :1 عدد
گوشت خورشي:400 گرم
زرد چوبه :1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل :به ميزان لازم
آلو :20 عدد

طرز تهيه:

ابتدا شاه بلوط ها را تفت داده، مغزشان را خارج کنيد.
پياز داغ را آماده کرده و گوشت را در آن تفت دهيد تا آب گوشت کشيده شود.به مواد زردچوبه، نمک و فلفل زده و با 2 ليوان آب بگذاريد تا گوشت نيم پز شود.در اين مرحله شاه بلوط هاي تفت داده شده و آلوها را اضافه کرده بگذاريد تا خورش جا بيفتد.اين خورش را در کنار پلو سرو کنيد.

نکته:

1-براي تفت دادن شاه بلوط آنها را در ماهيتابه روي حرارت قرار دهيد.پوست شاه بلوط ها بر اثر حرارت با صدا باز مي شوند و به راحتي و با کمک دست از مغز جدا مي شوند.
2-اين غذا از غذاهاي سنتي شهر بادکوبه در جمهوري آذربايجان است.
منبع:ماهنامه هنر آشپزي،شماره ي 40
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image