مواد لازم:
شاه بلوط:10 عدد
پياز متوسط :1 عدد
گوشت خورشي:400 گرم
زرد چوبه :1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل :به ميزان لازم
آلو :20 عدد
طرز تهيه:
ابتدا شاه بلوط ها را تفت داده، مغزشان را خارج کنيد.
پياز داغ را آماده کرده و گوشت را در آن تفت دهيد تا آب گوشت کشيده شود.به مواد زردچوبه، نمک و فلفل زده و با 2 ليوان آب بگذاريد تا گوشت نيم پز شود.در اين مرحله شاه بلوط هاي تفت داده شده و آلوها را اضافه کرده بگذاريد تا خورش جا بيفتد.اين خورش را در کنار پلو سرو کنيد.
نکته:
1-براي تفت دادن شاه بلوط آنها را در ماهيتابه روي حرارت قرار دهيد.پوست شاه بلوط ها بر اثر حرارت با صدا باز مي شوند و به راحتي و با کمک دست از مغز جدا مي شوند.
2-اين غذا از غذاهاي سنتي شهر بادکوبه در جمهوري آذربايجان است.
منبع:ماهنامه هنر آشپزي،شماره ي 40
/س