جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آش ساک
-(12 Body) 
آش ساک
Visitor 572
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

پياز درشت:2 عدد (يا پياز سرخ کرده 4 تا 5 قاشق غذاخوري)
روغن:به دلخواه
لپه :1 استکان
نمک، فلفل و زردچوبه:به ميزان لازم
آب:4 تا 5 ليوان
اسفناج:500 گرم
گوشت چرخکرده :200 گرم
آرد برنج:4 قاشق غذاخوري
تخم مرغ :3 عدد
قرص عصاره :1 عدد

طرز تهيه:

پياز را نگيني خرد کرده با روغن تفت دهيد.سپس لپه را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد.نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده همراه با آب بگذاريد تا لپه نيم پز شود.
بعد از نيم پز شدن لپه، اسفناج را که شسته و خرد کرديد به آن بيفزاييد.گوشت چرخکرده را همراه با 1 عدد پياز رنده شده و کمي نمک ورز دهيد.سپس آن را کمي تفت داده به آش اضافه کنيد.
بعد از پخته شدن گوشت و اسفناج، آرد برنج را در مقداري آب سرد حل کرده به مواد اضافه کنيد.در آخر تخم مرغ ها را زده به همراه قرص عصاره به آش اضافه کرده بگذاريد تا آش جا بيفتد.بعد از افزودن آرد برنج و تخم مرغ ها، آش را هم بزنيد تا يکدست شود و جا بيفتد.پس از نيم ساعت آش آماده است.
منبع: ماهنامه هنر آشپزي،شماره ي 40
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image